CHAMPIONS LEAGUE

Χάαλαντ: Συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Dortmund's Erling Braut Haaland gives thumbs up at the end of the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Erling Braut Haaland gives thumbs up at the end of the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Τα κατορθώματα του Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχουν σταματημό και ο 19χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φετινή του πορεία στο Champions League αλλά πλέον και στη Γερμανία. (VIDEO)

Μετά το χατ τρικ που έκανε στο ντεμπούτο του στη Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην πρώτη του εμφάνιση με τους βεστφαλούς στο Champions League σημείωσε δύο τέρματα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, 2-1 επί της Παρί, και συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο 19χρονος Νορβηγός με τα κατορθώματα του έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα τη φετινή σεζόν και να αφήσει στη σκιά του παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και αρκετοί μεγάλοι αστέρες του Champions League.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Χάαλαντ έκανε τρία ακόμη ρεκόρ.

1) Ο πρώτος παίκτης της Ντόρτμουντ που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League, στη Bundesliga και στο Κύπελλο Γερμανίας.

2) Ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 που πέτυχε 10 γκολ σε μια σεζόν στο Champions League.

3) Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε με δύο διαφορετικές ομάδες στην ίδια σεζόν στο Champions League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ