CHAMPIONS LEAGUE

Χάαλαντ: Η βολίδα που έπιασε τα 104 χλμ και το σπριντ... Γιουσέιν Μπολτ!

Χάαλαντ: Η βολίδα που έπιασε τα 104 χλμ και το σπριντ... Γιουσέιν Μπολτ!

Το σουτ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο δεύτερο γκολ του κόντρα στην Παρί έπιασε τα 104 χλμ την ώρα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα σπριντ που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ. (VIDEOS)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε μια οργιαστική βραδιά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πέτυχε δυο γκολ και χάρισε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη με 2-1 για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των "16" του Champions League.

Ο 19χρονος Νορβηγός έκανε ντεμπούτο σε νοκ άουτ αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έφτασε τα δέκα γκολ στον θεσμό φέτος, πιάνοντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Φυσικά, αναδείχθηκε από την UEFA ως ο MVP της αναμέτρησης και δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος.

Το δεύτερο γκολ του ήταν σπάνιας ομορφιάς, όταν έπιασε ένα αριστερό σουτ, με τη μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα. Έπιασε μάλιστα τα 104 χιλιόμετρα την ώρα, οπότε αντιλαμβάνεται κάποιος ότι ήταν αδύνατον για τον τερματοφύλακα της Παρί να μπορέσει να κάνει κάτι.

Παράλληλα, στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια κούρσα που θα ζήλευε και ο... Γιουσέιν Μπολτ. Ο Νορβηγός ξεκίνησε από την περιοχή της ομάδας του και έφτασε στην αντίπαλη περιοχή σε χρόνο ρεκόρ σε μια αντεπίθεση της Ντόρτμουντ. Δεν έγινε βέβαια αποδέκτης της μπάλας και η ευκαιρία χάθηκε, αλλά έδειξε ότι πέρα από δεινός σκόρερ είναι και απίστευτα γρήγορος παρά το ύψος του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ