CHAMPIONS LEAGUE

Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντέμι

Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντέμι

Ο Άριαν Αντέμι βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε μετά την αναμέτρηση στο "Maksimir" ανάμεσα σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Άρσεναλ, όπου οι Κροάτες νίκησαν με σκορ 2-1.

Γεννημένος στην Κροατία και διεθνής με τα χρώματα της FYROM, ο Άριαν Αντέμι βάζει σε περιπέτειες την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, σε μια υπόθεση που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο Group F του Champions League.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος ήταν από τους παίκτες που κλήθηκαν να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην κροατική ομάδα και την Άρσεναλ στο "Maksimir", όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-1 των "κανονιέρηδων".

Το βράδυ της Τετάρτης (7/10) έγινε γνωστό ότι ο Αντέμι βρέθηκε θετικός στον έλεγχο και πλέον η UEFA ξεκίνησε έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς να είναι ξεκάθαρο με ποιον τρόπο θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικά με το πειθαρχικό σκέλος, ωστόσο προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Οι ποδοσφαιριστές υπόκεινται τακτικά σε ντόπινγκ κοντρόλς εδώ και χρόνια, μετά από ευρωπαϊκά ή εγχώρια παιχνίδια και πότε δεν έχει συμβεί κάτι σαν κι αυτό. Επομένως πρέπει να πούμε ότι είμαστε έκπληκτοι από αυτό το αποτέλεσμα. Ο Άριαν Αντέμι πέρασε από τεστ έξι φορές τον τελευταίο χρόνο και κάθε φορά η έκθεση ήταν αρνητική".

Το κατά πόσο αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα υπέρ της Άρσεναλ με οποιονδήποτε τρόπο, είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν ο Αντέμι είναι ο μοναδικός παίκτης που βρέθηκε θετικός στον έλεγχο, τότε πιθανότατα δεν κινδυνεύει η Ντίναμο με αφαίρεση βαθμών.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ