CHAMPIONS LEAGUE

Βιτόρια: "Έχει ποιότητα στα χαφ και την επίθεση ο ΠΑΟΚ"

Benfica coach Rui Vitoria gestures during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Benfica coach Rui Vitoria gestures during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έδειξε απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του Λουτσέσκου.

Δυο δύσκολες αναμετρήσεις περιμένει ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έδειξε να υπολογίζει αρκετά στον ΠΑΟΚ, να τον σέβεται και να αναφέρεται με καλά λόγια στην ποιότητα αρκετών ποδοσφαιριστών του.

Μεταξύ άλλων έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Μαουρίσιο, Πέλκα, Πρίγιοβιτς και Βιεϊρίνια. Ο Ρουί Βιτόρια τόνισε:

«ΟΠΑΟΚδεν έχει ξεκινήσει ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει αποκλείσει δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους, για να φτάσει εδώ. Αυτό θα είναι το πέμπτο ματς για εμάς, αλλά έτσι λειτουργεί ηΜπενφίκα. Υπό πίεση.

Δεδομένου ότι οΠΑΟΚκέρδισε με 3-0 τη Βασιλεία στην έδρα της, αλλά και το 0-0 στην Μόσχα, κανείς από τους Έλληνες δεν πιστεύει πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το απολαύσουμε και να το δούμε ως ένα μεγάλο κίνητρο».

Για το αν οΠΑΟΚμοιάζει με τηνΦενέρμπαχτσε:
«Αυτό δεν μας αφορά. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε καλόμομέντουμ, πιστεύουμε στην δουλειά μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δείχνουμε απεριόριστο σεβασμό στον ΠΑΟΚ. Δεν πάμε για εύκολα ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, εξαιρετικούς παίκτες.

Έχει στα χαφ τον Μαουρίσιο, τον Κάνιας, έχει τον Πέλκα που είναι ένα μεγάλο ταλέντο και κινείται καλά πίσω από τον επιθετικό. Ο Πρίγιοβιτς επίσης έχει ποιότητα. Είναι ομάδα με εμπειρία. Έχει τον Βιεϊρίνια. Είναι καλή ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά προετοιμασμένος. Θα βρούμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν το λέω αυτά απλά για να το πω. Δεν θέλω να σκεφτούν οι παίκτες μου ότι είναι εύκολο το έργο μας. Αλλά και εμείς είμαστε σε καλή φάση».

Για τον ΑντρέΑλμέιδα:
«Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Σήμερα δεν προπονήθηκε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας».

Για τονΚορσιά:
«Έχουμε μεγάλη σεζόν και οΚορσιά, ήρθε για να μας δώσει περισσότερες λύσεις, ώστε να βγάλουμε όλα τα ματς με το απαραίτητοροτέισον».

Για τονΦακούντοΦερέιρα:
«Πιστεύουμε στονΦερέιρααλλά τα γκολ έρχονται και από άλλους παίκτες».

Για το αν είναι δεύτερος στόχος του η είσοδος στους ομίλους:
«Στόχος μας τώρα είναι να περάσουμε τον ΠΑΟΚ, μετά θα ασχοληθούμε και με την Σπόρτινγκ. Αποκλείσαμε την Φενέρμπαχτσε και τώρα θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε και τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ