CHAMPIONS LEAGUE

Βίντεο: Το πέναλτι που ζητά η Παρί Σεν Ζερμέν στο χέρι του Ράμος

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Levante during the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Levante during the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Πολλά παράπονα εξέφρασε η Παρί Σεν Ζερμέν για τη διαιτησία στο "Santiago Bernabeu" και ιδιαίτερα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Σέρχιο Ράμος, έπειτα από προσπάθεια του Ραμπιό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να προηγήθηκε στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο ηττήθηκε με 3-1, σκορ που θα προσπαθήσει να ανατρέψει στη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο "Parc des Princes", για την φάση των 16 του Champions League.

Με τους Ραμπιό (33') και Ρονάλντο (45' πεν.) να έχουν διαμορφώσει το 1-1, ήταν ο πρώτος που βρέθηκε ξανά σε θέση βολής αλλά η προσπάθεια σταμάτησε στον Σέρχιο Ράμος. Για την ακρίβεια στο δεξί χέρι του Ισπανού στόπερ, παράβαση που συνιστούσε πέναλτι, το οποίο όμως ουδέποτε υποδείχθηκε από τον Ιταλό ρέφερι Ρόκι.

Ο μη καταλογισμός της εσχάτης των ποινών ήταν ο σοβαρότερος λόγος των έντονων παραπόνων της Παρί Σεν Ζερμέν, η διοίκηση της οποίας εξέφρασε την απογοήτευση για την διαιτησία σε ανθρώπους της UEFA.

Δείτε τη φάση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ