CHAMPIONS LEAGUE

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Κομβική η πρώτη μάχη στην Τσεχία

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μάχη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν επί τσεχικού εδάφους για τον πρώτο αγώνα του 2ο προκριματικού γύρου του Champions League και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη επίσημη μάχη της σεζόν κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (23/7, 20:00). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει τον Κώστα Φορτούνη λόγω τραυματισμού, αλλά θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" (30/7, 21:30).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το ματς, όμως καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, που διαθέτει συμπαγές ρόστερ. Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των Πειραιωτών, όμως φιλοδοξούν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για την αναμέτρηση της Πλζεν με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν μάλιστα επτά συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με πολύ καλές αποδόσεις, τα οποία έχουν το ενδιαφέρον τους.

Επί παραδείγματι, το να σκοράρει ο Ματιέ Βαλμπουενά και να έχει over 4,5 κόρνερ στο ματς ο Ολυμπιακός, πληρώνεται στο 7.50, ενώ το να σκοράρει πρώτος ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και το ματς να λήξει με σκορ 1-2, έχει 31.00 απόδοση. Φαντάζει αρκετά ελκυστική. Το over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και over 10,5 κόρνερ έχει 6.25, ενώ ενδιαφέρον έχει το 9.00 στο να μπει το πρώτο γκολ από το 1 μέχρι το 15 και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η νίκη της Βικτόρια Πλζεν δίνεται στο 2.40, η ισοπαλία στο 3.05 και το διπλό του Ολυμπιακού στο 2.70. Σε άλλα ειδικά στοιχήματα, το over 1,50 γκολ πληρώνει 1.32 και το under 1,50 γκολ έχει απόδοση 2.55. Το άσο ημίχρονο άσο τελικό έχει 3.80, ενώ απόδοση 25.00 έχει το διπλό ημίχρονο και άσο τελικό. Σε απόδοση 26.00 πληρώνεται το άσο ημίχρονο και διπλό τελικό.

Φυσικά, υπάρχει και πλειάδα άλλων ειδικών στοιχημάτων που μπορεί να ποντάρει κάποιος. Στο ακριβές σκορ, το 1-0 πληρώνει απόδοση 6.25, το 2-0 δίνει 9.75, ενώ όποιος πιστεύει ότι η Πλζεν θα νικήσει 3-0, τότε θα πάρει 21 φορές τα χρήματα που θα ποντάρει. Αντίστοιχα, το 0-1 δίνει 6.75, το 0-2 έχει απόδοση 11.00, ενώ η μεγαλύτερη απόδοση δίνει το... 4-4 σε απόδοση 175.

Καλή μελέτη...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ