CHAMPIONS LEAGUE

Video: Τα 3 λεπτά του Ρονάλντο πριν το πέναλτι

Real Madrid's Cristiano Ronaldo shoots a penalty shot to score his side's fourth goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo shoots a penalty shot to score his side's fourth goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η κάμερα "καρφωμένη" στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε το video με τον Πορτογάλο απ' τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι, μέχρι να το εκτελέσει, με κορυφαία σκηνή τους Ιταλούς να χαλάνε το γρασίδι!

Πάντα υπάρχει μία κάμερα που ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μόνο, ακόμη και όταν κάθεται στον πάγκο, έτσι το ίδιο έγινε και στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους.

Δείτε παρακάτω το video απ' την κάμερα που ακολουθεί τον Πορτογάλο. Η πάσα στον Λούκας Βάθκεθ, η αντίδραση, η ηρεμία μετά την υπόδειξη, τα λόγια με τους συμπαίκτες του, η εκτέλεση και η έκρηξη.

Το κορυφαίο πάντως σε αυτό το video είναι που οι Λούκας Βάθκεθ και Μάρκο Ασένσιο "στρώνουν" το γρασίδι στη βούλα και οι Κιελίνι, Στσέσνι πάνε και το χαλάνε, αλλά και ο Μάντζουκιτς που κλοτσάει ύπουλα την μπάλα αφού την έχει βάλει στη άσπρη βούλα ο Ρονάλντο. Έπος...

AP Photo/Paul White

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ