CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός"

Βενγκέρ: "Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός"
INTIME SPORTS

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό... έπεσε βαριά στον Αρσέν Βενγκέρ με τον Αλσατό να ψάχνει δικαιολογία λέγοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν τυχεροί και με τέσσερα σουτ στον στόχο πέτυχαν τρία γκολ. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον Οσπίνα και τόνισε πως ακόμα η πρόκριση δεν έχει χαθεί:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Στέφανος Λεμονίδης

" Μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Είναι δύσκολο να χωνέψουμε τέτοια ήττα σήμερα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα.

Όμως, ο Ολυμπιακός είχε και την τύχη με το μέρος του γιατί έκανε τέσσερα σουτ στον στόχο και δεχθήκαμε τρία. Είναι ένα τυπικό παιχνίδι που είσαι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα. Αν κρατούσαμε το 2-2 για πέντε λεπτά, τότε θα είχαμε πάρει τη νίκη".

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός υπερασπίστηκε τον Οσπίνα:

" Ο κάθε τερματοφύλακας μπορεί να κάνει λάθη. Και το λάθος του Οσπίνα δεν ήταν ο λόγος της ήττας. Και ο Τσεχ τη φετινή σεζόν έχει κάνει λάθη".

Για να καταλήξει ο προπονητής της Άρσεναλ:

" Μας πήρε λίγο παραπάνω μπούμε στο παιχνίδι γιατί είχαμε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο, αλλά το σημαντικό σημείο ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν και άτυχοι, αλλά θα πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι και να δούμε τι κάναμε λάθος. Μας κόστισε αυτό το παιχνίδι και από την άλλη εκτόξευσε τον Ολυμπιακό. Όμως, θα πρέπει να πούμε ότι η ομάδα προσπάθησε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Αρσεναλ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό (2-3)

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία της Άρσεναλ

Θεοδωρίδης: "Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα"

Σίλβα: "Έπρεπε να υποφέρουμε"

Sport24 Radio 103,3: Η περιγραφή του θριάμβου του Ολυμπιακού!

Τα διεθνή ΜΜΕ για το θρίαμβο του Ολυμπιακού

Φορτούνης: "Το ήθελα το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ"

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Καμπιάσο: "Κανείς δεν πέρασε με 3 βαθμούς"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ