CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Πιο αποφασισμένος ο Ολυμπιακός"

Βενγκέρ: "Πιο αποφασισμένος ο Ολυμπιακός"

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός αφενός ήταν πιο αποφασισμένος κι αφετέρου ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε εκτός πληρώνοντας την ήττα στην πρεμιέρα.

"Δεν παίξαμε καλά ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά" τόνισε ο Αλσατός τεχνικός που έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το 200ο παιχνίδι της καριέρας του στο Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για την παρουσία της Άρσεναλ: "Είχαμε ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος. Καλή μάχη. Χάσαμε μπαλιές, επιστρέψαμε στο 2-1 και πιστέψαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμνε. Άξιζε τη νίκη, αλλά δεν ήταν αρκετό, αφού η Μαρσέιγ έκανε μια σούπερ ανατροπή και πήρε την πρόκριση. Αυτό αποδεικνύει πως όταν χάνεις στο πρώτο ματς είναι δύσκολο να το γυρίσεις".

Για τους τραυματισμούς: "Ο Φαμπιάνσκι έχει πρόβλημα στην επιγονατίδα, ενώ ο Σάντος χτύπησε στον αστράγαλο και θα μείνει λογικά μεγάλο διάστημα εκτός".

Για την άμυνα: "Είμαι ενοχλημένος που χάσαμε. Τόσο επιθετικά τόσο αμυντικά δεν παίξαμε καλά. Χάναμε κόντρες και μπάλες που θα μπορούσε να ήταν και δικές μας και αυτό μας δημιουργούσε ανασφάλεια".

Για την ομάδα που θα ήθελε να παίξει στους "16": "Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Το ευχάριστο είναι πως θα παίξουμε με δεύτερο. Θα περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ομάδα, γιατί θα είναι άσχημο αν κληρωθούμε μ' αυτή. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί, αλλά τα ματς θα είναι σκληρά. Είδαμε και σήμερα πως το ματς ήταν σκληρό κι αυτό θα συνεχιστεί και στους "16"".

Για τον Σάντος: "Δεν γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα. Σε 2-3 εβδομάδες θα γυρίσει ο Γκιμπς. Με την Έβερτον μπορεί να παίξει και ο Βερμάελεν".

Για την απόδοση νέων: "Ήταν φανταστική εμπειρία και καταλαβαίνουν την ένταση τέτοιων αγώνων. Διαπίστωσα μια έλλειψη ετοιμότητας στο κέντρο. Είμαι πάντως ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες".

Για το αν ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο: "Σίγουρα θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά. Πλήρωσε το τίμημα πως στην αρχή δεν είχε αγώνες στα πόδια του. Έπρεπε να είχε μια καλή προετοιμασία, αλλά το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά, είναι ένα τίμημα που πλήρωσε ο Ολυμπιακός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ