CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Αν παίζουμε έτσι δεν πάμε πουθενά"

Βενγκέρ: "Αν παίζουμε έτσι δεν πάμε πουθενά"

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τη συντριβή της Άρσεναλ από τη Μπάγερν και τόνισε πως με τέτοια άμυνα δεν έχει καμία τύχη στη διοργάνωση. Ξεκαθάρισε πάντως ότι υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες πρόκρισης για τους Λονδρέζους.

"Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπάγερν για την ποιότητά τους. Επιπλέον, κάναμε εύκολη της ζωής του με την αμυντική τους εμφάνιση. Ήμασταν εξαιρετικά κακοί αμυντικά.

Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Όταν βγήκαμε μπροστά είχαμε ευκαιρίες αλλά με μία εμφάνιση στην άμυνα όπως αυτή που είχαμε εμείς, δεν πας πουθενά.

Βενγκέρ: "Αν παίζουμε έτσι δεν πάμε πουθενά"

Ξέρεις ότι δεν μπορείς να είσαι τόσο αρνητικό αλλά θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίζεις και την πραγματικότητα.

Η απόδοσή μας δεν ήταν αρκετά καλή. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα", τόνισε o Αλσατός τεχνικός μετά τα πέντε γκολ που δέχτηκε η Άρσεναλ στην "Allianz Arena" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και συνέχισε:

Βενγκέρ: "Αν παίζουμε έτσι δεν πάμε πουθενά"

"Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι επί των ημερών μου. Δεν θα μείνει στη μνήμη μου για κάτι θετικό. Έχουμε πάντως την ευκαιρία να προκριθούμε. Είναι μικρή αλλά πραγματική.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι με τέτοιες εμφανίσεις, οι πιθανότητές μας είναι στο μίνιμουμ. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να έχουμε μία πιθανότητα να προκριθούμε".

Βενγκέρ: "Αν παίζουμε έτσι δεν πάμε πουθενά"

Σημειώνεται πως η Άρσεναλ καλείται να κάνει το "2 στα 2" απέναντι σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) για να ελπίζει σε πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League (στο Φάληρο καλείται μάλιστα να φέρει "καλύτερο" σκορ από το 3-2 με το οποίο έχασε από τους πρωταθλητές Ελλάδας), ενώ σημειώνεται πως θα καταλήξει στο Europa League από την 5η αγωνιστική αν οι Πειραιώτες δεν χάσουν από την Μπάγερν στο Μόναχο σε τρεις εβδομάδες.

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ