CHAMPIONS LEAGUE

Βασικός ο Χάαλαντ για Ντόρτμουντ, με ηγέτη τον Νεϊμάρ η Παρί

PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Jan. 12, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Jan. 12, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Νεϊμάρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα ηγηθεί της επίθεσης της Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας δίπλα του Εμπαπέ και Ντι Μαρία. Ντεμπούτο στο Champions League με την Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ.

Μετά από αρκετό διάστημα αποχής από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού ο Νεϊμάρ επιστρέφει στο πλέον κατάλληλο σημείο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μπαίνει στη μάχη για την κατάκτηση του Champions League αντιμετωπίζοντας στη φάση των "16" την Ντόρτμουντ.

Ο Τόμας Τούχελ είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο ματς της Βεστφαλίας και έκανε πράξη αυτά που είχε πει, δίνοντας στον Βραζιλιάνο φανέλα βασικού (οι Εμπαπέ και Ντι Μαρία θα τον πλαισιώνουν στη γραμμή κρούσης, με τον Ικάρντι να μένει στον πάγκο) ενώ στον αντίποδα η Ντόρτμουντ εναποθέτει πολλές από τις ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα στον Έρλινγκ Χάαλαντ που μετά τα 8 γκολ που μετράει ήδη στην Bundesliga, κάνει απόψε ντεμπούτο με το γερμανικό σύλλογο στο Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Τζαγκαντού, Χακίμι, Βιτσέλ, Τζαν, Γκερέιρο, Σάντσο, Τοργκάν Αζάρ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Κουρζαουά, Βεράτι, Μαρκίνιος, Γκεγέ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία

Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Νταούντ, Γκέτσε, Σουλτζ, Ακαντζί, Σμέλτσερ, Ρέινα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ρίκο, Κέρερ, Καβάνι, Ικάρντι, Σαράμπια, Ντράξλερ, Κουασί

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ