CHAMPIONS LEAGUE

"Ύμνοι" Μπουφόν για Ιγκουαΐν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παραδέχθηκε ότι η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης ανήκει στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό χάρη στα γκολ των Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο γκολκίπερ της "Γηραιάς Κυρίας", Τζανλουίτζι Μπουφόν, στάθηκε στο γκολ του Αργεντινού, ο οποίος "έχει πάντα την απάντηση για τους επικριτές του στον αγωνιστικό χώρο".

"Από τη στιγμή που τελειώνει το ματς, όλοι αποδίδουν τα εύσημα στον Αλέγκρι, την ομάδα, τον πρόεδρο κλπ. Όχι, τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον Ιγκουαΐν, γιατί δέχεται κριτική για τα πάντα κι έχει την απάντηση στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έκανε. Είμαι χαρούμενος, γιατί τον χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε τα γκολ του.

Ήταν μια νίκη που την πήραμε με μερικές δυσκολίες, καθώς είχαμε απουσίες. Ακόμη κι απρόσμενες, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Ο Κουαδράδο θυσιάστηκε, ήταν αμφίβολος και τον ευχαριστούμε γι' αυτό", υποστήριξε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ