CHAMPIONS LEAGUE

Τζούκιτς: "Υπήρχαν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, δεν έγινε ο γάμος"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Τζούκιτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ολυμπιακού πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ ενώ παραδέχτηκε ότι είχε βρεθεί κοντά στους "ερυθρόλευκους".

Η Παρτίζαν θα παλέψει και θα παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και όπου της βγει. Αυτό τουλάχιστον σημείωσε ο τεχνικός των Σέρβων, Μίροσλαβ Τζούκιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος προπονητής ρωτήθηκε μάλιστα και για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι βρέθηκε κοντά στους "ερυθρόλευκους" αλλά τελικά δεν έγινε ο "γάμος". Χαρακτηριστικά είπα:

"Εμείς ήρθαμε εδώ με ένα μειονέκτημα που έχουμε από το πρώτο παιχνίδι του Βελιγραδίου. Όμως παρόλα αυτά ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε".

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ποια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε να μην βρεθείτε πάλι σε δύσκολη θέση;
"Σίγουρα στο πρώτο ματς κάναμε κάποια λάθη, κυρίως χάναμε την μπάλα σε κάποιες περιοχές που δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε".

Επειδή η Παρτιζάν πρέπει να πετύχει μίνιμουμ τρία γκολ για να έχει τύχη στη ρεβάνς. Σκοπεύετε να επιτεθείτε από την αρχή του παιχνιδιού;
"Όντως από την αρχή εμείς θα είμαστε επιθετικοί, θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε, να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να κερδίσουμε. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και στο Βελιγράδι".

Το όνομά σας είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Υπήρχαν όντως επαφές για να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία;
"Υπήρχαν όντως τέτοιες συζητήσεις, αλλά τώρα δεν πραγματοποιήθηκε αυτός ο “γάμος”. Εγώ είμαι στην Παρτίζαν και θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε και να πάμε πιο μπροστά".

ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΒΟΥΛΙΤΣΕΒΙΤΣ: "Να δώσουμε τα πάντα"

Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Βουλίτσεβιτς αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην πρόκριση:

"Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αντίπαλο και ήρθαμε με ένα μειονέκτημα από το πρώτο ματς του Βελιγραδίου. Ήρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να έχουμε καλό αποτέλεσμα".

Ποια είναι η αίσθηση όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και βλέπεις τις φωτογραφίες των Ριβάλντο, Καρεμπέ κ.ά. Σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να παλέψετε;
"Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά εμείς εδώ ασχολούμαστε με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και δεν θέλουμε να μας επηρεάσει τίποτε άλλο και όχι κάτι που υπάρχει στα αποδυτήρια ή κάπου αλλού".

Ήσουν συμπαίκτης με τον Βούκοβιτς στην Βοϊβοντίνα. Έχεις να μας πεις κάτι για αυτό;
"Είμαστε μεγάλοι φίλοι όντως. Συναντηθήκαμε για λίγο μόνο. Το μόνο που σχολίασε ο Βούκοβιτς είναι ότι μας περιμένει ίδια ατμόσφαιρα με αυτή που συνάντησαν εκείνοι στο Βελιγράδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ