CHAMPIONS LEAGUE

Τζούκιτς: "Πάμε με στόχο τη νίκη, όχι για ηλιοθεραπεία"

Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to his players during their Europa League Group A soccer match against St Gallen at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to his players during their Europa League Group A soccer match against St Gallen at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς αναγνώρισε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να αποκλείσει η Παρτίζαν τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα έρχεται για τη νίκη και όχι για... τουρισμό στην Ελλάδα.

Η ήττα με σκορ 1-3 από τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι αφήνει μηδαμινά περιθώρια αισιοδοξίας στην Παρτίζαν, ενόψει της ρεβάνς (2/8, 21:45) του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο τεχνικό των πρωταθλητών Σερβίας, Μίροσλαβ Τζούκιτς, αναγνώρισε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να αποκλείσει η Παρτίζαν τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα έρχεται για τη νίκη και όχι για... τουρισμό στην Ελλάδα.

"Δεν πάμε με λευκή πετσέτα, ελπίζουμε να καταφέρουμε κάτι. Η Παρτίζαν έχει κάνει πολλά θαύματα στην ιστορία της. Αν πιστέψεις, όλα είναι πιθανά.

Πρέπει να ονειρεύεσαι, αν θες να γίνει ένα θαύμα. Εμείς πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, αν κι έχουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Δεν πάμε στην Αθήνα για να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ηλιοθεραπεία.

Το άγχος είναι στον Ολυμπιακό γιατί εκείνος ήταν εξ αρχής το φαβορί. Εμείς θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μια νίκη και να δείξουμε πως μπορούμε να σταθούμε στα ίσα απέναντί τους.

Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το… τρίτο γκολ, αλλά να αρχίσουμε από το πρώτο. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής.

Photo credits: (AP Photo/Alberto Saiz)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο προσκήνιο ξανά ο Μουνιός για τον Ολυμπιακό
Με "όπλο" την παράδοση ο Ολυμπιακός, ψάχνει αυτό που δεν έκανε ποτέ η ΑΕΚ!
Τα ονόματα των νικητών για το Ολυμπιακός - Παρτιζαν
POLL: Ποιες ελληνικές ομάδες θα προκριθούν;
Θεοδωρίδης: "Ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Μανωλά ο Ρέτσος"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ