ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα: Το παλικαρίσιο γκολ του Μανωλά στη Μόσχα (VIDEO)

Roma defender Kostas Manolas heads the ball to score the opening goal during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Roma at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Μανωλάς AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Η Ρόμα έκανε το 1-0 στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με κεφαλιά του Κώστα Μανωνά στο 4ο λεπτό. Δείτε την παλικαρίσια προσπάθεια του διεθνούς στόπερ που νίκησε τον Ακινφέεβ. (VIDEO)

Με γκολ του Κώστα Μανωλά στο 4ο λεπτό, η Ρόμα άνοιξε το σκορ στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πελεγκρίνι, ο διεθνής στόπερ σηκώθηκε στον αέρα, έπιασε δύσκολη κεφαλιά από κοντά, εκμεταλλευόμενος τη λανθασμένη έξοδο του Ακινφέεβ, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει ο 27χρονος αμυντικός στο Champions League, τα τέσσερα είναι με κεφαλιές. Ένα από αυτά, ασφαλώς, το περσινό με τη Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό, που χάρισε στη Ρόμα την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ