CHAMPIONS LEAGUE

Τσαβούσογλου σε πρόεδρο Μπεσίκτας: "Ετοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε είδους στήριξη κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στις κοινές τους δηλώσεις με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά τη συνάντησή τους στην Αθήνα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στις κοινές τους δηλώσεις με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά τη συνάντησή τους στην Αθήνα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Milliyet", o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας και μίλησαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντάς του πως η κυβέρνηση είναι στο πλευρό τους.

Πολιτική χροιά προσπαθεί να δώσει η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας στην Τούμπα (25/08, 21:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας " Milliyet", ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του εξέφρασε την στήριξη της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως "είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε είδους στήριξη κόντρα στον ΠΑΟΚ".

Στη συνέχεια σχολίασε πως "φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα". Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου η μετάβαση στην Ελλάδα να γίνει μα ασφάλεια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ