ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρολάρει την Λίβερπουλ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, λόγω Ερυθρού Αστέρα

Red Star's Milan Pavkov cheers at his team supporters as they celebrate after winning the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool 2-0 at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Red Star's Milan Pavkov cheers at his team supporters as they celebrate after winning the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool 2-0 at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Λίβερπουλ και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τους "κόκκινους" μέσω social media.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Champions League πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης (6/11) ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς έριξε στο καναβάτσο την περυσινή φιναλίστ του τελικού, Λίβερπουλ, επικρατώντας με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ο Μίλαν Πάβκοβ που εκτέλεσε δύο φορές το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ: πρώτα στο 22' με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάρκο Μάριν και επτά λεπτά αργότερα με "φωτοβολίδα" εκτός περιοχής, που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Άλισον που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Η ευτυχής αυτή συγκυρία για τον Ερυθρό Αστέρα δεν άφησε ασυγκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον σύλλογο του Βελιγραδίου. Ο πάλαι πότε σπουδαίος Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία, με ένα κόκκινο αστέρι καρφωμένο στο έμβλημα της Λίβερπουλ, θέλοντας έτσι να τρολάρει τους "κόκκινους" για την ήττα τους στο "Rajko Mitic" του Βελιγραδίου.

AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ