CHAMPIONS LEAGUE

Τρελάθηκαν στην Μπαρτσελόνα με την χημεία Βαλβέρδε - Ελλήνων δημοσιογράφων

Τρελάθηκαν στην Μπαρτσελόνα με την χημεία Βαλβέρδε - Ελλήνων δημοσιογράφων

Έκανε μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και στους ρεπόρτερ της η απίστευτη χημεία του Ερνέστο Βαλβέρδε με τους απεσταλμένους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού στο "Καμπ Νόου".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγάπησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι. Μάλιστα, δεν θυμόμαστε άλλη περίπτωση προπονητή με τέτοια οικουμενική αποδοχή και εκτίμηση απ' όλο τον κόσμο, διότι πέρα από τις δεδομένες ικανότητές του, πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα, με ήθος και αξίες που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ του, ούτε και τις καταπάτησε. Και αυτό αναγνωρίστηκε...

Δεν ήταν καθόλου τυχαία, λοιπόν, η εκδήλωση αγάπης από τους Έλληνες δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και έχουν μόνο καλά πράγματα να θυμούνται από εκείνον, τόσο για την συμπεριφορά του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τον "Τσινγκούρι", τον ασπάστηκαν, έβγαλαν φωτογραφία μαζί του και γενικά υπήρξε ένα πολύ ζεστό κλίμα. Τρία χρόνια ήταν αυτά και δεν ξεχνιούνται. Ποιος ξέρει μάλιστα, μπορεί στο μέλλον να ανταμώσουν ξανά!

Οι Καταλανοί δεν το περίμεναν αυτό που έβλεπαν, δηλαδή την απίστευτη χημεία και σχέση του Βαλβέρδε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, τους οποίους υποδέχθηκε στο "Καμπ Νόου". Τους χαιρέτησε έναν έναν, έδειξε την χαρά του και την συγκίνησή του και τόσο οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα όσο και οι ρεπόρτερ της ομάδας έλεγαν ότι δεν το είχαν δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

"O Βαλβέρδε είναι χαρούμενος που συναντήθηκε ξανά με τους Έλληνες δημοσιογράφους", ανέφερε το twitter της Μπαρτσελόνα, το οποίο είχε φωτογραφία από το ωραίο τετ α τετ του "Τσινγκούρι" με τους Έλληνες δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους και ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3, Διονύσης Βερβελές.



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ