CHAMPIONS LEAGUE

Τουρέ: "Τυχερή η Γιουβέντους"

Τουρέ: "Τυχερή η Γιουβέντους"

Η Γιουβέντους υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις με το 2-1 στο "Etihad", με τον Γιαγιά Τουρέ και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να στέκονται πάντως πολύ στον παράγοντα τύχη.

Στην Premier League πηγαίνει "τρένο" μετρώντας πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αλλά στην πρεμιέρα του Champions League τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα τα περίμενε η Σίτι.

Προηγήθηκε μεν απέναντι στη Γιουβέντους με ένα αυτογκόλ που δεν έπρεπε να μετρήσει (υπήρχε επιθετικό φάουλ του Κομπανί στον Κιελίνι, όπως παραδέχτηκε και ο Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου) όμως η συνέχεια βρήκε την περυσινή φιναλίστ του τελικού να αποδράει με το τρίποντο χάρη σε δύο πανέμορφα γκολ με την υπογραφή των επιθετικών της, Μάντζουκιτς και Μοράτα.

"Νομίζω πως ήταν τυχεροί, δεν νομίζω ότι παίξαμε τόσο άσχημα. Νομίζω ότι μας έλειψε λίγο η τύχη. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Τουρέ: "Τυχερή η Γιουβέντους"

Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά και αυτοί ήταν άξιοι και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα ευρωπαϊκά ματς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιαγιά Τουρέ ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επεσήμανε:

"Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και παίξαμε καλύτερα από τη Γιουβέντους. Είναι ένα κλασικό ματς Champions League, και οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή.

Δεν υπήρχε πρόβλημα στην τακτική, απλά η Γιουβέντους πέτυχε δύο όμορφα γκολ".

Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους 1-2

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ