CHAMPIONS LEAGUE

Του "κορόιδου" έγινε στην προπόνηση της Γιουβέντους

Juventus' Gonzalo Higuain, left, goalkeeper Gianluigi Buffon, center, and Neto attends a training session at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (AP Photo/Alastair Grant)
Μπουφόν (AP Photo/Alastair Grant) AP

Προπόνηση σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς έκαναν οι παίκτες της Γιουβέντους στο Millenium Stadium, μία μέρα πριν τον τελικό με τη Ρεάλ. Έπαιξαν "κορόιδο", ενώ οι Μάντζουκιτς και Ρινκόν είχαν τρελά κέφια. (VIDEOS)

Την τελευταία της προπόνηση πριν τον τελικό με τη Ρεάλ στο Millenium Stadium του Κάρντιφ πραγματοποίησε η Γιουβέντους το απόγευμα της Παρασκευής.

Αποστολή στο Κάρντιφ: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέλεξε να μην επιβαρύνει τους παίκτες του και μετά τα αρχικά σπριντάκια, η προπόνηση απέκτησε πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, με κυνηγητό και "κορόιδο". Την ίδια στιγμή, οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας προπονήθηκαν σε σέντρες και μακρινά σουτ.

Παρόντες στην προπόνηση των Ιταλών ήταν και δύο θρύλοι της ομάδας, ο Πάβελ Νέντβεντ, που έχει διοικητική θέση στην ομάδα, και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που έχει ρόλο σχολιαστή στο κανάλι FOX.

Δείτε videos από την προπόνηση:







AP Photo/Alastair Grant

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ