CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Ο Οριγκί "κλείδωσε" το τρόπαιο για τους "ρεντς"

Liverpool's Divock Origi celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Divock Origi celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Οριγκί στο 87' της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τότεναμ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λορίς και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη για τους "ρεντς".

Ο Οριγκί που πέτυχε δυο γκολ στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση στη Λίβερπουλ για τον τελικό με την Τότεναμ ουσιαστικά "κλείδωσε" και την κατάκτηση του Champions League για τους "ρεντς".

Σε κόρνερ από τα δεξιά στο 87' της αναμέτρησης η άμυνα της Τότεναμ δεν απομάκρυνε με τον Ματίπ να δίνει στον Οριγκί ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λορίς για το 2-0 της Λίβερπουλ.

Δείτε το γκολ του Οριγκί:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ