CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Ο Άλισον έκανε δηλώσεις ξαπλωμένος στο χορτάρι

Liverpool goalkeeper Alisson celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool goalkeeper Alisson celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Άλισον Μπέκερ μετά την κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ έμεινε ξαπλωμένος στο χορτάρι για να κάνει δηλώσεις (VIDEO).

Εκ των πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ, εάν όχι ο κορυφαίος της παίκτης στον τελικό της Μαδρίτης ήταν ο σπουδαίος Άλισον Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος κίπερ ήταν εξαιρετικός στο ματς, χρειάστηκε να κάνει καίριες επεμβάσεις στις επιθέσεις των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ, κι όταν ήρθε η στιγμή των δηλώσεων δεν κατάφερε να σηκωθεί από το χορτάρι.

Στο παρακάτω video θα δείτε πώς ο γκολκίπερ των "Κόκκινων" έμεινε ξαπλωμένος στο έδαφος, με τις κάμερες να τον πλησιάζουν και να του λένε πως δεν πειράζει που είναι κάτω, κι ότι η διαδικασία μπορούσε να συνεχιστεί κανονικά.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο μέσα σ' όλα ότι με τη λήξη της αναμέτρησης, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης έτρεξαν και πανηγύρισαν στη μεριά που βρισκόταν ο "φύλακας άγγελός" τους:

Διαβάστε ακόμη:
Λίβερπουλ: Συγκλονιστικό "You 'll never walk alone" μετά την απονομή!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ