CHAMPIONS LEAGUE

Τόμας Μίλερ: "Δεν νίκησε ο καλύτερος"

Bayern Munich's German forward Thomas Mueller celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League final football match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC on May 19, 2012 at the Fussball Arena stadium in Munich. AFP PHOTO / ODD ANDERSENODD ANDERSEN/AFP/GettyImages
Bayern Munich's German forward Thomas Mueller celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League final football match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC on May 19, 2012 at the Fussball Arena stadium in Munich. AFP PHOTO / ODD ANDERSENODD ANDERSEN/AFP/GettyImages AFP/GETTY IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ βγήκε από το ματς στο 87' ως ήρωας του τελικού, αλλά η Μπάγερν έχασε το τρόπαιο και ο Γερμανός άσος τόνισε πως άδικα το κατέκτησε η Τσέλσι, αλλά ο προπονητής του, Γιουπ Χάινκες, δεν συμφώνησε μαζί του

Ο Τόμας Μίλερ τόνισε πως η καλύτερη ομάδα δεν νίκησε στον τελικό του Champions League, εκτιμώντας πως η Τσέλσι απλά ήταν πιο τυχερή από την Μπάγερν.

Ο Γερμανός μέσος στο 83' άνοιξε το σκορ και στο 87' αντικαταστάθηκε και αποθεώθηκε ως ο ήρωας του τελικού, αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Ένα μόλις λεπτό αργότερα ο Ντρογκμπά ισοφάρισε και με δικό του πέναλτι στο τελευταίος της διαδικασίας χάρισε στην Τσέλσι το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το έχουμε δει και στο παρελθόν. Δεν είναι πάντα η καλύτερη ομάδα που παίρνει το τρόπαιο στο τέλος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Μίλερ.

"Όταν σκοράρεις μπροστά στους ίδιους σου τους φιλάθλους τόσο κοντά στο τέλος του ματς και μετά βλέπεις την Τσέλσι να κρατά το τρόπαιο, βλέπεις πως τα πάντα μπορούν να συμβούν".

"Είναι δύσκολο να βρεις λόγια για όλο αυτό, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα".

Χάινκες: "Το άξιζε η Τσέλσι"

Σε αντίθεση με τον Τόμας Μίλερ, ο προπονητής του στην Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, τόνισε στις δηλώσεις του πως η Τσέλσι άξιζε την κατάκτηση του Champions League.

"Νομίζω πως πρέπει να πω ότι κάναμε ένα καλό ματς, αλλά ήμασταν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις", ανέφερε αρχικά ο Χάινκες.

"Οι παίκτες μας πνευματικά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και το έδειξαν με τον τρόπο που έπαιζαν. Επιτεθήκαμε από την αρχή και δεν αφήσαμε την Τσέλσι να αντιδράσει".

"Η Τσέλσι όμως αμύνθηκε καλά, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές μας ευκαιρίες και δυστυχώς χάσαμε και ένα πέναλτι. Χάσαμε το προβάδισμά μας με 1-0 και η Τσέλσι άξιζε τον τίτλο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ