CHAMPIONS LEAGUE

Το χαρτάκι του Σόλσκιερ στον Ράσφορντ κατέληξε στον... Τερ Στέγκεν

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer talks to Manchester United's Marcus Rashford during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer talks to Manchester United's Marcus Rashford during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χρησιμοποίησε χαρτάκι για να δώσει οδηγίες στον Μάρκους Ράσφορντ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, όμως αυτό έφτασε στα χέρια του Τερ Στέγκεν (VIDEO).

Το ευρωπαϊκό όνειρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης (16/4) στο "Καμπ Νόου" καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα (είχε χάσει και 1-0 στην Αγγλία στο πρώτο ματς) και έμεινε εκτός ημιτελικών Champions League.

Το πόσο άσχημα πήγε το συγκεκριμένο ματς στην Καταλωνία για τους "κόκκινους διαβόλους" το αντιλήφθηκαν όλοι από το δεύτερο γκολ του Μέσι όπου ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέπεσε σε ασύλληπτη γκέλα, ωστόσο υπήρχε μία ακόμα στιγμή την ώρα του ματς που έδειξε πως δεν ήταν η βραδιά των Άγγλων.

Ήταν τη στιγμή που ο Σόλσκιερ θέλησε να κάνει αλλαγή στο σύστημα της ομάδας του και από 4-3-3 να το κάνει 4-4-2, με τον Νορβηγό να ζωγραφίζει τη διάταξη σε ένα χαρτάκι και να το δίνει στον Μάρκους Ράσφορντ για να ενημερώσει κατόπιν τους συμπαίκτες του που ήταν στο χορτάρι.

Το χιουμοριστικό γεγονός της ιστορίας είναι πως εκτός από την Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκαν για την αλλαγή στα πλάνα του Νορβηγού και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Και αυτό γιατί ο Ράσφορντ πέταξε το χαρτάκι και αυτό έφτασε στα χέρια του Τερ Στέγκεν που μπήκε στον πειρασμό να το διαβάσει, βλέποντάς το πεταμένο στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0: Με μαγικό Μέσι στα ημιτελικά!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ