CHAMPIONS LEAGUE

Το standing ovation των οπαδών της Γιουβέντους στον Ινιέστα

Juventus' Miralem Pjanic, left, intercepts a pass for Barcelona's Andres Iniesta during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' Miralem Pjanic, left, intercepts a pass for Barcelona's Andres Iniesta during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Αντρές Ινιέστα αποθεώθηκε από τους φίλους της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο αγώνα της Τετάρτης (22/11). (VIDEO)

Ο Αντρές Ινιέστα δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μην αναγνωρίζεις την ποδοσφαιρική του ιδιοφυία και τις μαγικές στιγμές που έχουν χαρίσει στους φίλους του αθλήματος μαζί με τον Τσάβι και τον Μέσι.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα μπορεί να πήγε το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στο Τορίνο ως αντίπαλος, αλλά μόνο έτσι δεν ένοιωσε όταν βγήκε ως αλλαγή.

Στο 82 λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε αν τον αντικαταστήσει με τον Ζόρντι Άλμπα. Ο Ινιέστα πήγε πρώτα και έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Μέσι και στη συνέχεια βγήκε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα όμως όλοι οι φίλαθλοι της Γιουβέντους σηκώθηκαν όρθιοι και πρόσφεραν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα στον σπουδαίο Ισπανό μέσο. Μία κίνηση αναγνώρισης σε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Δείτε βίντεο τόσο από την τηλεοπτική κάλυψη, όσο και από μέσα στο γήπεδο.



Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ