CHAMPIONS LEAGUE

Το αριστουργηματικό σκίτσο της "As" για τον Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να σηκώσει το 6ο Champions League στην καριέρα του και η "As" αποτύπωσε το τεράστιο εκτόπισμά του στη διοργάνωση με ευρηματικό σκίτσο.

Η Γιουβέντους έπρεπε να ανέβει θεωρητικά ένα ολόκληρο βουνό μετά από την ήττα που υπέστη με 2-0 στην Μαδρίτης από την Ατλέτικο, όμως όταν έχεις στην ομάδα σου έναν παίκτη του βεληνεκούς του Κριστιάνο Ρονάλντο, το βουνό μετατρέπεται σε... λοφίσκος.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα το βράδυ της Τρίτης, με τον 34χρονο Πορτογάλο σούπερ να σημειώνει χατ-τρικ φτάνοντας τα 125 γκολ στην καριέρα του στο Champions League και να παίρνει από το χεράκι την "βέκια σινιόρα" για την οδηγήσει στους "8" της διοργάνωσης με το 3-0 επί της Ατλέτικο.

Όπως είναι λογικό, οι φίλοι της Γιουβέντους ονειρεύονται το ιερό δισκοπότηρο από τη στιγμή που έχουν στο ρόστερ τους πλέον τον πεντάκις κάτοχο του Champions League, με την "As" να καταφέρνει μάλιστα να αποτυπώσει τη δυναμική του Ρονάλντο στη διοργάνωση με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός ήταν ένα σκίτσο (ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμού της στα social media) που δείχνει τον "CR7" να πανηγυρίζει και αντί για το ομοίωμά του, η σκιά του να σχηματίζει το βαρύτιμο τρόπαιο!

Είναι άλλωστε ο παίκτης που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σε αυτή τη διοργάνωση...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ