CHAMPIONS LEAGUE

Το παράπονο του Μανωλά για την διαιτησία στον ημιτελικό με την Λίβερπουλ

Το παράπονο του Μανωλά για την διαιτησία στον ημιτελικό με την Λίβερπουλ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του φετινού Champions League ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στο 4-2 της Ρόμα επί της Λίβερπουλ στον ημιτελικό του 2018 και δεν έκρυψε το παράπονό του για την διαιτησία.

Η περυσινή παρουσία της Νάπολι στους ομίλους του Champions League φέρνει άσχημες θύμησες στους παρτενοπέι καθώς στην 6η και τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 στο Άνφιλντ από την Λίβερπουλ (σκόρερ ο Σαλάχ) και έμειναν έξω από την νοκ-άουτ φάση, όπου πέρασαν οι Άγγλοι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα χρόνο μετά η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε ξανά στο δρόμο της ομάδας του Αντσελότι τους κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Κώστα Μανωλά από την πλευρά του να περιμένει πώς και πώς τη σύγκρουση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης το βράδυ της Τρίτης (17/9) θεωρώντας πως ως παίκτης της Ρόμα αδικήθηκε πριν δύο χρόνια, στο δεύτερο ημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων.

"Με την Λίβερπουλ είχαμε νικήσει με 4-2 εντός έδρας κάνοντας ένα σπουδαίο ματς παρά το γεγονός πως δεν είχαν σφυριχτεί δύο πέναλτι υπέρ μας και δεν είχε δοθεί μία αποβολή στην αντίπαλό μας.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση επειδή με εκείνη την ομάδα που είχε τότε η Ρόμα, θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον τελικό", τόνισε αρχικά στο "Sky Sport" ο 28χρονος διεθνής στόπερ, για να συμπληρώσει για το ματς με τους κόκκινους στο "Σαν Πάολο":

"Είναι πολύ δυνατή ομάδα, κατέκτησαν πέρυσι το Champions League αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Κρίσιμα είναι όλα τα παιχνίδια καθώς κάθε ματς δίνει τρεις πόντους, εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε το πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και όποιος είναι πιο δυνατός θα πάρει τη νίκη".

Champions Fantasy League τουρνουά στο Stoiximan.gr με εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 100.000€! *(*Ισχυουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μανωλάς: "Φαβορί για τον τίτλο η Γιουβέντους αλλά η Νάπολι θα παλέψει μέχρι τέλους"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ