CHAMPIONS LEAGUE

Το burger το σωστό για να δεις Champions League

image
Το burger το σωστό για να δεις Champions League

Βραδιά Champions League! Πέντε συντάκτες του Sport24.gr μαζεύονται για να δουν μπάλα και φυσικά από την παρέα τους δεν λείπουν απολαυστικά burgers και παγωμένες μπύρες.

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και ήδη κάποιοι καταστρώνουν τα πλάνα τους για το πώς θα απολαύσουν τη συγκεκριμένη βραδιά ποδοσφαιρικής πανδαισίας. Γιατί το να παρακολουθείς τον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης αποτελεί ιεροτελεστία, με πολύ συγκεκριμένα βήματα.

Αρχικά μαζεύεται το παρεάκι, το οποίο πρέπει να είναι "ευέλικτο" και να μην υπερβαίνει τα 4-5 άτομα. Μεγάλος καναπές, για να χωράνε (σχεδόν) όλοι, μεγάλη τηλεόραση, για μεγαλύτερη απόλαυση, και φυσικά... ΦΑΓΗΤΟ και ΜΠΥΡΕΣ.

Το burger το σωστό για να δεις Champions League

Έτσι το ζούμε κι εμείς στο Sport24.gr. Κι έχοντας τα πρώτα (παρεάκι, καναπέ, τηλεόραση) κανονισμένα κάθε φορά από νωρίς, εκείνο που μας απασχολεί πάντα την τελευταία στιγμή είναι το τι θα φάμε.

Αυτή τη φορά είπαμε να "παίξουμε" με burgers. Αλλά όχι οποιαδήποτε burgers. Τα burgers που έχουμε μάθει εδώ και χρόνια, τα Simply Burgers.

Godfather για το νονό Θοδωρή Ρούσσο

To Godfather είναι το κορυφαίο burger για να συνοδεύσει τις αισθήσεις σου, την ώρα ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού αγώνα. Η διπλή στρώση τσένταρ, σε συνδυασμό με τα μανιτάρια και το μπέικον, αποτελούν ένα φεστιβάλ γεύσης, που αγκαλιάζει ευλαβικά το γευστικό μπιφτέκι. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό -με την παρέα- να γευτούμε Simply Burgers και (ξανα)κολλήσαμε σαν το τσένταρ πάνω στο τραγανό ψωμάκι. Η τελευταία μπουκιά είναι σαν... γκολ στο 90'!

Cowboy της γεύσης ο Βασίλης Τεμπέλης

Cowboy, γιατί είμαστε λίγο πιο παραδοσιακοί. Με την απαραίτητη παρουσία της BBQ σως, τα τραγανά χειροποίητα onion crisps δίνουν στο burger αυτήν την ποιότητα που δίνουν με τη δική τους παρουσία οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι στις Champions League βραδιές μας. Καλό βέβαια το burger, αλλά κάτι πρέπει να πιεις για να... κατέβει. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μια παγωμένη Heineken. Δες σαν... Cowboy τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πάει Brooklyn ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Το burger το σωστό για να δεις Champions League

Σε αυτή τη ζωή τα πράγματα πρέπει να είναι απλά. Συμφωνούμε, αλλά γενικά δεν είναι. Και όμως υπάρχουν φορές που έτσι απλά καταλαβαίνεις ότι αυτή η ατάκα δεν είναι φιλοσοφία, αλλά πραγματικότητα. "Είναι απλή η μπαλίτσα" σου λέει ο άλλος. Μόλις έχει δει να μπαίνει ένα υπέροχο γκολ, αλλά, με απλό τρόπο. Ούτε πέρασε κάποιος όλη την άμυνα, ούτε το έβαλε με ανάποδο ψαλίδι από 20 μέτρα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Brooklyn. To κοιτάς έτσι ωραίο που είναι με το χρυσαφένιο του το φιλέτο κοτόπουλο, και τα ωραία του τα χρώματα με την κόκκινη σάλτσα, τα τυριά και την άγρια ρόκα. Δεν χρειάστηκε μοριακή γαστρονομία. Simply πράγματα!

El Diablo καταστάσεις για τον Θέμη Καίσαρη

Φυσικά και διάλεξα το El Diablo, είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη μου για τους Κόκκινους Διαβόλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τα πάνε περίφημα στο φετινό Champions League.Εγώ μπορεί να αστειεύομαι, αφού ούτε τη Γιουνάιτεντ αγαπώ, ούτε στο Champions League παίζει, αλλά το El Diablo των Simply Burgers δεν κάνει καθόλου πλάκα. Σοβαρό, πικάντικο burger, ό,τι πρέπει για τις βραδιές που κουνιέται το σεντόνι και θες κατι ξεχωριστό να συνοδεύσει τον αγώνα.

Κάνει το δικό του Breggsit ο Στέλιος Χαρτζουλάκης

Το burger το σωστό για να δεις Champions League

Eπειδή ο τελικός του Champions League γίνεται στο Κάρντιφ και παρά το γεγονός ότι απουσιάζουν οι αγγλικές ομάδες, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις από ένα βρετανικό Breggsit. Που όπως φαίνεται και από το όνομά του, το αυγό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, ειδικά όταν σπας τον κρόκο για να απλωθεί ανάμεσα στα ψωμάκια. Μαζί με μανιτάρια, λιωμένο τυρί τσένταρ και την άπαιχτη μαρμελάδα από καπνιστό μπέικον, αυτό το burger είναι ΚΟΛΑΣΗ!

Κι όλη αυτή η... κάψα, σβήνει με μια παγωμένη Heineken, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια βραδιά γεμάτη Champions League.

Το burger το σωστό για να δεις Champions League

Σε κάθε αγώνα Champions League έχει Simply Burgers, αλλά και... Heineken. Απόλαυσε 2 Classic Cheese Meals ή 2 Crispy Chicken Meals, μαζί με 2 Heineken 330ml, μόνο με €11.90! Κάλεσε 18380 ή κάνε κλικ.

Photo Credits: Άρης Καμαρώτος

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ