CHAMPIONS LEAGUE

Το απόλυτο η Σίτι, νίκη αφιερωμένη στον Μίλικ η Νάπολι

Manchester City's Kevin De Bruyne, is mobbed by teammates after scoring the opening goal of the game during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne, is mobbed by teammates after scoring the opening goal of the game during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 2-0 και έκανε το δυο στα δυο. Ωραίο παιχνίδι και άνετη νίκη για τη Νάπολι, 3-1 επί της Φέγενοορντ με τους Ιταλούς να μην ξεχνούν τον Μίλικ. (videos)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε με το απόλυτο επικρατώντας και της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 2-0 ανοίγοντας το σκορ χάρη σε μια τρομερή έμπνευση του Ντε Μπρόινε. .

Στη Νάπολι οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Φέγενοορντ επικρατώντας με 3-1 και πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς αφιερώνοντας τη νίκη τους στον Μίλικ που στάθηκε άτυχος την προηγούμενη εβδομάδα καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0

Σκόρερς: 48' Ντε Μπρόινε, 90' Στέρλινγκ

Γήπεδο: "City of Manchester Stadium", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Manuel De Sousa (Πορτογαλία)

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 48' μετά από τρομερή έμπνευση του Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη περιοχή και με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 72' αλλά ο Πιατόβ έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αγκουέρο.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε τελικά στο 90' της αναμέτρησης με πλασέ του Στέρλινγκ από το ύψος του πέναλτι μετά από ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (81' Γκουντογκάν), Ντε Μπρόινε, Σανέ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (54' Στέρλινγκ), Αγκουέρο (85' Μπερνάρντο Σίλβα).

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιάτοβ, Μπούτκο, Όρντετς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ (90 +1' Κοβαλένκο), Στεπανένκο, Τάισον, Μάρλος (78' Ντεντίνιο), Φερέιρα, Μπερνάρντ (89' Πέτριακ).

Νάπολι-Φέγενοορντ 3-1

Σκόρερς: 7' Ινσίνιε, 49' Μέρτενς, 69' Καγεχόν

Γήπεδο: "Stadio San Paolo", Νάπολι

Διαιτητής: William Collum (Σκωτία)

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο η Νάπολι πήρε τη νίκη κόντρα στην Φέγενοορντ, τη πρώτη της, με τους παίκτες της να την αφιερώνουν στον Μίλικ που στάθηκε εκ νέου άτυχος.

Ο Ινσίνιε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 7' αφού έκλεψε ωραία τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, κατευθύνθηκε προς την εστία των Ολλανδών και με πλασέ έκανε το 1-0.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 49' σε μια ωραία αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μέρτενς και όμορφο πλασέ από τα αριστερά.

Η Φέγενοορντ έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 68' όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ρέινα είπε όχι αποκρούοντας την εκτέλεση του Τούρνστρα.

Μάλιστα στην επόμενη φάση η Νάπολι πέτυχε και τρίτο γκολ όταν ο Καγεχόν από τα δεξιά με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (80' Ντιαβαρά), Άλαν, Χάμσικ (71' Ζιελίνσκι), Καγεχόν (73' Ρογκ), Ινσίνιε, Μέρτενς.

ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ: Τζόουνς, Ντικς, Γιούστε, Ταπία (78' Φαν Μπέεκ), Χαπς, Ελ Αχμάντι, Άμραμπατ, Φιλένα, Μπούτιους, Μπέργκις (86' Λάρσον), Τούρνστρα (69' Μπασατσίκογλου).

Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0

Νάπολι - Φέγενοορντ 3-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ