CHAMPIONS LEAGUE

Το απίστευτο τρικ του Ρονάλντο στην εκτέλεση πέναλτι με την Παρί!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo scores his side's first goal from the penalty spot during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo scores his side's first goal from the penalty spot during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Πριν καν εκτελέσει με το δεξί πόδι το πέναλτι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ρονάλντο σήκωσε την μπάλα με το αριστερό χωρίς να την ακουμπήσει! Και ο Ρίο Φέρντιναντ υποστήριξε πως είναι ένα τρικ που δουλεύει ο Πορτογάλος από τις μέρες του στο "Old Trafford". (video)

Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, έφερε την ισοφάριση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που υπολειπόταν στο σκορ μετά το τέρμα του Ραμπιό στο 33'.

Ως εδώ τίποτα δεν μοιάζει περίεργο, ούτε καν η εκτέλεση του Πορτογάλου σε μια πρώτη ματιά. Γιατί με μια δεύτερη, σε κοντινό καρέ και αργό replay, αποκαλύπτεται ένα τρομερό τρικ του CR7...

Ο Ρονάλντο πατάει το αριστερό του πόδι δίπλα από το σημείο του πέναλτι σε απόσταση και δύναμη που φέρνει μια ελαφρά αναπήδηση της μπάλας, που του επιτρέπει να εκτελέσει με περισσότερη ορμή και λιγότερο κίνδυνο (αφού χρησιμοποιεί το εσωτερικό του δεξιού ποδιού) την εσχάτη των ποινών!

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι συμπτωματικό, ωστόσο έρχεται ο Ρίο Φέρντιναντ να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ο βετεράνος Άγγλος στόπερ υπήρξε συμπαίκτης με τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποστήριξε πως ο Πορτογάλος επιχειρεί σκόπιμα το συγκεκριμένο τρικ, το οποίο δούλευε στη διάρκεια της θητείας του στο "Old Trafford"...

"Συνήθιζε να το κάνει στην προπόνηση, το ορκίζομαι. Είναι τρελό...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ!

Και για όποιον έχει την απορία σχετικά με το αν αυτό το τρικ επιτρέπεται, η απάντηση είναι ναι καθώς ο Ρονάλντο δεν κάνει τίποτα παράνομο από τη στιγμή που μόνο το δεξί του πόδι έρχεται σε επαφή με τη μπάλα.

(AP Photo/Francisco Seco)

Δείτε το βίντεο:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ