CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Χαγκ: "Ομάδα με πάθος ο ΑΠΟΕΛ, δεν τους υποτιμούμε"

Ajax's head coach Erik Ten Hag listens to a question during a press conference at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, May 7, 2019. Ajax will play Tottenham Hotspur in the Champions League semifinal, second leg, soccer match on Wednesday May 8, 2019. (AP Photo/)
Ajax's head coach Erik Ten Hag listens to a question during a press conference at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, May 7, 2019. Ajax will play Tottenham Hotspur in the Champions League semifinal, second leg, soccer match on Wednesday May 8, 2019. (AP Photo/) AP PHOTO

Ο Έρικ Τεν Χαγκ χαρακτήρισε γρήγορη ομάδα τον ΑΠΟΕΛ και κατέστησε σαφές πως οι παίκτες του Άγιαξ δεν θα τον υποτιμήσουν καθώς θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του UCL.

Ο Άγιαξ ξεπέρασε -έστω με δυσκολία και μπόλικο άγχος- το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και τώρα έχει μπροστά του τον ΑΠΟΕΛ με φόντο τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Αναμφίβολα, η ταμπέλα του φαβορί βρίσκεται στην πλευρά του "Αίαντα", ο οποίος έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να μην εμφανίζεται διπλωμάτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στο "ΓΣΠ" και να ζητάει τη νίκη.

"Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Πιστεύουμε πως θα αγωνιστεί αμυντικά αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο. Είναι ομάδα με πάθος, θα παλέψουν μέχρι τέλους. Στόχος μας είναι η νίκη και για αυτό ήρθαμε εδώ. Θέλουμε να πάμε στο Champions League.

Δεν θα υποτιμήσουμε τον αγώνα, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. O ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα επικίνδυνη στα πλάγια, έχουν καλή άμυνα και πρέπει να το προσέξουμε", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποιός πρόσθεσε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα ως σύνολο, από το οποίο ξεχωρίζει ο Τάμαρι και ο Μπέζιακ.

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντολ: "Αφήστε μας να ονειρευτούμε κόντρα στον Άγιαξ"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ