CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Χαγκ: "Να ξεπεράσουμε τα όριά μας με Τότεναμ"

Ajax's head coach Erik Ten Hag listens to a question during a press conference at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, May 7, 2019. Ajax will play Tottenham Hotspur in the Champions League semifinal, second leg, soccer match on Wednesday May 8, 2019. (AP Photo/)
Ajax's head coach Erik Ten Hag listens to a question during a press conference at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, May 7, 2019. Ajax will play Tottenham Hotspur in the Champions League semifinal, second leg, soccer match on Wednesday May 8, 2019. (AP Photo/) AP PHOTO

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκαθάρισε πως ο Άγιαξ θα επιδιώξει να παίξει επιθετικά κόντρα στην Τότεναμ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και δεν θα θωρακιστεί πίσω από το υπέρ του 1-0 στο Λονδίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το πρώτο μεγάλο του θύμα φέτος, καθώς την απέκλεισε στη φάση των "16", για να ακολουθήσει ο θρίαμβος στα δύο ματς με την Γιουβέντους στα προημιτελικά, με τον Άγιαξ να απέχει πλέον 90 λεπτά από το να ξαναγράψει ιστορία.

Και αυτό γιατί επιβλήθηκε 1-0 στο Λονδίνο της Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό και πλέον καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" για να δηλώσει "παρών" στον πρώτο τελικό Champions League στην ιστορία του μετά το 1996.

"Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος αν και ο στόχος είναι σημαντικός. Είμαστε καλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί ξεχνώντας τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε ξανά.

Θα παίξουμε σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και ελπίζω ότι οι οπαδοί θα μας δώσουν σημαντική χείρα βοηθείας. Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο ματς με την Τότεναμ.

Σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους οι ομάδες της Premier League παίζουν με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους και για αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουμε εκ νέου τα όριά μας.

Αυτή είναι η πραγματική πρόκληση που έχουμε απέναντί μας", τόνισε ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ολλανδίας ( την Κυριακή ο Άγιαξ επιβλήθηκε 4-0 της Βίλεμ στο Ρότερνταμ στον τελικό του Κυπέλλου), με τον Ντάλεϊ Μπλιντ που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης να τονίζει:

"Τις τελευταίες ημερες κοιμήθηκα καλά, είμαστε σε καλή φάση και δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Θα παίξουμε σαν να είχε λήξει 0-0 ο πρώτος ημιτελικός".

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ