CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Χαγκ: "Η ΑΕΚ ήταν οργανωμένη αλλά…"

Utrecht's head coach Erik ten Hag shouts during a Europa League play-offs, 2nd leg, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FC Utrecht in St.Petersburg, Russia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Utrecht's head coach Erik ten Hag shouts during a Europa League play-offs, 2nd leg, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FC Utrecht in St.Petersburg, Russia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, παρά την ευρεία (3-0) νίκη του Άγιαξ, έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Μπορεί ακόμα και τα… μουστάκια του Τεν Χαγκ να γελούσαν γι αυτή τη νίκη με 3-0, μπορεί να είχε την ευχέρεια να κάνει πλάκα για τον Ταρλιαφίκο και τον Μέσι. Όμως ο τεχνικός του Άγιαξ είχε καλά λόγια και για την ΑΕΚ.

«Ήταν τέλεια η βραδιά, ωραία ατμόσφαιρα, είχε πολλούς Έλληνες και αυτό συνέβαλε στην ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ έπαιζε πολύ καλά και οργανωμένα, είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή της δώσαμε και κάποιες ευκαιρίες. Είναι πολύ καλά οργανωμένη η ΑΕΚ. Και το θέμα είναι να την κτυπήσεις στο κομμάτι που δεν ήταν οργανωμένη.

Το καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα και όλα πήγαν πολύ καλύτερα μετά το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σκοπός είναι να κρατήσεις το μηδέν και αν έχεις πετύχει και τρια γκολ, έχεις καταφέρει πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υποταγή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, ήττα 3-0 από τον Άγιαξ
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ άντεξε 413 ημέρες
Ουζουνίδης: "Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς"
Τα γκολ του Champions League (VIDEOS)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ