CHAMPIONS LEAGUE

Τάντιτς: "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα"

Ajax's Dusan Tadic celebrates scoring 1-1 during the Champions League group E soccer match between Benfica and Ajax at the Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Ajax's Dusan Tadic celebrates scoring 1-1 during the Champions League group E soccer match between Benfica and Ajax at the Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ντούσαν Τάντιτς ανέφερε πως ο Άγιαξ πρέπει να παίξει καλύτερα στη ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ και πως περιμένει η κυπριακή ομάδα να είναι το ίδιο δυνατή και στο Άμστερνταμ.

Ο ΑΠΟΕΛ κόντραρε στα ίσια τον Άγιαξ. Το τελικό 0-0 στο ΓΣΠ αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην Ολλανδία, αφού η κυπριακή ομάδα πηγαίνει για δυο αποτελέσματα. Βέβαια, ο Αίαντας έχει τον πρώτο λόγο, παίζοντας στην έδρα του.

Ο Ντούσαν Τάντιτς ανέφερε πως ο Άγιαξ πρέπει να παίξει καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι και τόνισε ακόμα πως περιμένει ο ΑΠΟΕΛ να είναι το ίδιο δυνατός και στο Άμστερνταμ στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

"Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη και χάναμε εύκολα την μπάλα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από εμάς. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα", είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τη ρεβάνς:

"Περιμένω ο ΑΠΟΕΛ να παίξει το ίδιο, να είναι συμπαγής και να παίξει δυνατά στην άμυνα. Όπως είπα εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ