CHAMPIONS LEAGUE

Ταγλιαφίκο: "Ήμουν τυχερός στο δεύτερο γκολ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικολάς Ταγλιαφίκο πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ του Άγιαξ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά το δεύτερο προσωπικό του χρειάστηκε και μεγάλη δόση τύχης για να επιτευχθεί.

Ο Άγιαξ ήταν σαρωτικός στο β' μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ, πέτυχε τρία γκολ και επικράτησε με 3-0 της Ένωσης στη "Johan Cruijff ArenA" του Άμστερνταμ. Τα δύο τέρματα (το πρώτο και το τρίτο) σημειώθηκαν από τον αριστερό μπακ, Νικολάς Ταγλιαφίκο, με το δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα να χρειάζεται μεγάλη δόση τύχης, αφού πήγαινε για σέντρα και εντέλει κρέμασε τον Μπάρκα.

"Το πρώτο μου γκολ ήταν το πιο σημαντικό καθώς άνοιξε το παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο παραδέχομαι πως ήμουν λίγο τυχερός. Όσο αφορά το ματς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όπως άλλωστε κάθε παιχνίδι στο Champions League. Ο προπονητής μας είπε να συνεχίσουμε στν ίδιο ρυθμό, καθώς ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο πρώτο", ανέφερε ο διεθνής Αργεντινός.

Ο αμυντικός του Άγιαξ, Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Μπήκε ως αλλαγή στο 62' και δεκαπέντε λεπτά αργότερα τελείωσε το ματς, κάνοντας στο 77' το 2-0.

"Ήταν δύσκολο να να σκοράρουμε απέναντι στην ΑΕΚ, οπότε το 3-0 κάνει μεγάλη τη νίκη μας. Προσωπικά ήμουν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα, αλλά και αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο που μπορώ και φυσικά να σεβαστώ την απόφαση του προπονητή μου".

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Λασέ Σένε: "Η ΑΕΚ ήταν συμπαγής αμυντικά και ήταν δύσκολο για μας να βρούμε χώρους για να τους απειλήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε καλύτερα και το 3-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ. Πιστεύω πως το αξίζαμε. Ήμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι από την ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ