CHAMPIONS LEAGUE

Τα 12 ζευγάρια του Champions League που "χώρισε" τηλεοπτικά η UEFA!

An official parades the Champions League trophy around the stadium ahead of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
An official parades the Champions League trophy around the stadium ahead of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η UEFA χώρισε σε 12 ζευγάρια τις ομάδες που δεν θα παίζουν την ίδια ημέρα στους ομίλους του Champions League για τηλεοπτικούς λόγους. Διαβάστε ποια είναι αυτά.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των ομίλων του Champιons League και λίγες ώρες προτού οι 32 ομάδες μπουν στην κληρωτίδα και προκύψουν οι οκτώ όμιλοι της πρώτης φάσης, όπου θα βρεθεί και η ΑΕΚ, η UEFA χώρισε σε 12 ζευγάρια τις ομάδες που δεν θα παίζουν την ίδια ημέρα για τηλεοπτικούς λόγους. Επομένως, όποια ομάδα βρίσκεται από τον πρώτο ως τον τέταρτο όμιλο, η δεύτερη θα είναι από τον πέμπτο μέχρι τον όγδοο. Οι ομάδες που έχουν χωριστεί, προέρχονται από τις ίδιες χώρες.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ

Γιουβέντους - Ίντερ

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν

Λοκομοτίβ Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πόρτο - Μπενφίκα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Νάπολι - Ρόμα

Σάλκε - Χοφενχάιμ

Άγιαξ - Αϊντχόφεν

ΑP Photo/Kirsty Wigglesworth

Mε ποιες ομάδες θα κληρωθεί η ΑΕΚ; Παίξε τώρα στα ειδικά στοιχήματα που έχει η Stoiximan για την κλήρωση των ομίλων του Champions League!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ