CHAMPIONS LEAGUE

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στην Γιουβέντους

Juventus's Alex Sandro, right, challenges Barcelona's Lionel Messi, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus's Alex Sandro, right, challenges Barcelona's Lionel Messi, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκλείστηκε, παρ' όλα αυτά έδειξε για πολλοστή φορά για ποιο λόγο θεωρείται τεράστιο κλαμπ, αφού έστειλε τα συγχαρητήριά της στην Γιουβέντους για την πρόκρισή. Απάντησαν οι "μπιανκονέρι".

Η Γιουβέντους απέσπασε 0-0 στο "Καμπ Νόου" από την Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-0 από το πρώτο ματς κατάφερε να πάρει πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, όπου περιμένει μια εκ των Ρεάλ, Ατλέτικο ή Μονακό στον δρόμο της για τον τελικό. Η "Βέκια Σινιόρα" ήταν καλύτερη στα δυο ματς και δικαίως πέρασε, κάτι που παραδέχτηκαν και οι Καταλανοί.

Η Μπάρτσα μπορεί να αποκλείστηκε, όμως έδειξε ότι είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Άλλωστε, το επίπεδό του ένας σύλλογος δεν το αποδεικνύει μόνο με τα αποτελέσματα, αλλά και με τη συμπεριφορά του. Έτσι, λοιπόν, παρά την πίκρα τους, οι "μπλαουγκράνα" έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην Γιουβέντους για την πρόκρισή της μετά το ματς μέσω του λογαριασμού τους στο twitter.

Μάλιστα, το συγχαρητήριο μήνυμα ήταν γραμμένο στα ιταλικά και ανέφερε: "Συγχαρητήρια στη Γιουβέντους για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League", ενώ το μήνυμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία όπου ο Ινιέστα ήταν αγκαλιά με τον Κιελίνι.

Η απάντηση της "Γηραίας Κυρίας" δεν άργησε να έρθει και φυσικά ήταν στο ίδιο μήκος κύματος και άκρως εγκωμιαστική για την Μπαρτσελόνα: "Ευχαριστούμε, Μπαρτσελόνα. Είναι τιμή που φτάσαμε στον στόχο μας, ξεπερνώντας έναν τόσο εξαιρετικό αντίπαλο".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ