CHAMPIONS LEAGUE

Τα στατιστικά της Τετάρτης

Τα στατιστικά της Τετάρτης
Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου ISABEL CUTILEIRO

Διαβάστε ποιο ιστορικό ρεκόρ... χάλασαν Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπενφίκα.

Χορταστικό το θέαμα της Τετάρτης για τους ομίλους του Champions League, αφού είχαμε οκτώ αναμετρήσεις και συνολικά 25 τέρματα! Κατά τη διάρκεια των χθεσινών (30/9) αγώνων είχαμε διάφορα ρεκόρ που καταρρίφθηκαν και άλλα που... παραλίγο να σπάσουν. Ας τα δούμε.

-- Η Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας δεχθεί γκολ μόλις στο ένα από τα οκτώ επίσημα ματς που έχει δώσει.

-- Ο Κέιλορ Νάβας έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας στο Champions League που δεν δέχεται γκολ στα τέσσερα πρώτα του ματς στην διοργάνωση. Τσεχ (με Σπάρτα Πράγας) και Μόγια (Ατλέτικο Μαδρίτης) οι άλλοι δυο.

-- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League με 67 γκολ, ξεπερνώντας τον Ραούλ με 66 τέρματα.

-- Ιστορία έγραψε ο Γκονσάλο Γκουέντες, καθώς έγινε ο νεότερος Πορτογάλος που σκοράρει στο Champions League (18 ετών και 305 ημερών). Αγωνίζεται στην Μπενφίκα και ξεπέρασε τον Ντάνι Καρβάλιο.

-- Ο Μοράτα ισοφάρισε το ρεκόρ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σκοράροντας σε πέντε συνεχόμενους αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

-- Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη στο Τορίνο από ισπανική ομάδα εδώ και 11 χρόνια. Τελευταία που πέρασε με διπλό ήταν η Λα Κορούνια το 2004.

-- Ιστορία και για την Αστάνα. Έγινε η πρώτη ομάδα στο θεσμό που τα δυο της πρώτα γκολ στη διοργάνωση είναι αυτογκόλ!

-- Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε χρυσή ευκαιρία να σπάσει ένα τρομερό ρεκόρ. Για επτά σερί εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League δεν είχε δεχθεί γκολ, ήθελε άλλο ένα για να ξεπεράσει Γιουβέντους, Άρσεναλ και Λα Κορούνια. Δυστυχώς το σερί χάλασε από την Μπενφίκα των Σάμαρη - Μήτρογλου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ