CHAMPIONS LEAGUE

Τα "έχασε" ο σπίκερ του "Radio Marca" με το γκολ του Κριστιάνο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο σπίκερ του Radio Marca δεν είχε λόγια για να περιγράψει το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο. Έκανε, μάλιστα, παύση για να ακουστεί το χειροκρότημα των οπαδών της Γιουβέντους προς τον Πορτογάλο.

Η Ρεάλ νίκησε 3-0 στο Τορίνο τη Γιουβέντους για τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Champions League και το ασύλληπτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το highlight της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος στο 64' πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ με ανάποδο "ψαλίδι", κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ με αποτέλεσμα όλη η υφήλιος να παραμιλά. Ο σπίκερ του Radio Marca τα έχασε μπροστά στην έμπνευση κι εκτέλεση του Ίβηρα. Μάλιστα έκανε παύση για να ακουστεί το χειροκρότημα - standing ovation από το κοινό του "Juventus Stadium". Ακούστε την περιγραφή και τα αλλεπάλληλα "maravilloso" (υπέροχο):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατριχίλα: Όλο το γήπεδο χειροκροτεί τον Κριστιάνο
Η φωτογραφία της La Liga για τον Κριστιάνο θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου
Η αντίδραση του Ζιντάν στην γκολάρα του Ρονάλντο
"Όνειρο" ο Ρονάλντο, 3-0 η Ρεάλ στο Τορίνο
Πού σηκώθηκες ρε Κριστιάνο: Η ιστορική φωτογραφία της "απογείωσης"
Επεσε το Twitter με τη γκολάρα του Ρονάλντο!
Ο Μπουφόν έχει σταματήσει μόνο μια φορά τον Ρονάλντο
Κράουτς: "Εγώ, ο Ρονάλντο και λίγοι ακόμα"
Το πρωτοσέλιδο της "Marca" για Κριστιάνο: ΤΟ ΓΚΟΛ
Ζιντάν: "Το δικό μου γκολ είναι πιο όμορφο απ' του Ρονάλντο"
Μπαρτζάλι: "Εφεύρεση το γκολ του Κριστιάνο, από το PlayStation"
Μπουφόν: "Συγκρίσιμος με Μέσι, Μαραντόνα ή Πελέ ο Κριστιάνο"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ