CHAMPIONS LEAGUE

Συνάντηση Βασιλείας με Κόλερ πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Austria coach Marcel Koller talks to his players during a training session at the Parc des Princes in Paris, France, Friday, June 17, 2016. Portugal will face Austria in a Euro 2016 Group F soccer match in Paris on Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Austria coach Marcel Koller talks to his players during a training session at the Parc des Princes in Paris, France, Friday, June 17, 2016. Portugal will face Austria in a Euro 2016 Group F soccer match in Paris on Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Βασιλεία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο προκριματικό του Champions League, αλλά την επικαιρότητα της ελβετικής ομάδας απασχολεί η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή, Μάρκο Στρέλερ, με τον Μαρσέλ Κόλερ για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έφερε την απομάκρυνση του Ράφαελ Βίκι από την τεχνική ηγεσία της Βασιλείας και την προσωρινή αντικατάστασή του από τον Άλεξ Φράι.

Μπορεί οι Ελβετοί να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του "St Jacobs Park" (1/8, 21:00) με σκοπό ν' ανατρέψουν το σκορ και να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά άλλο θέμα απασχολεί την επικαιρότητα της ομάδας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπήρξε μυστική συνάντηση του τεχνικού διευθυντή, Μάρκο Στρέλερ με τον 57χρονο Ελβετό προπονητή, Μαρσέλ Κόλερ, για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κόλερ έχει περάσει από τους πάγκους των Βιλ, Ζανκτ Γκάλεν, Κολωνίας, Μπόχουμ. Από το 2011 έως το 2017 διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αυστρίας.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ