CHAMPIONS LEAGUE

Στσέσνι: "Ωραίο να βλέπεις τη Μπαρτσελόνα"

Στσέσνι: "Ωραίο να βλέπεις τη Μπαρτσελόνα"

Ο Βόιτσιεχ Στσέσνι υποκλίθηκε στη Μπαρτσελόνα μετά το διασυρμό της Ρόμα στο "Camp Nou", λέγοντας πως οι "μπλαουγκράνα" είναι... από άλλον πλανήτη (video).

Η Μπαρτσελόνα κατέβηκε το βράδυ της Τρίτης στο "Camp Nou" με κεκτημένη ταχύτητα μετά την "τεσσάρα" στο Clasico επί της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν... λυπήθηκε τη Ρόμα, διαλύοντας με 6-1 την ομάδα των Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Η όμορφη είδηση της ημέρας ήρθε πριν από το παιχνίδι μας με τη Μπαρτσελόνα και είναι η ισοπαλία της ΜΠΑΤΕ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τώρα είναι στα δικά μας πόδια η μοίρα μας.

Χρειαζόταν ένα θαύμα για να πάρουμε αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα είναι σε εκπληκτική φόρμα και το έδειξε και με το 4-0 επί της Ρεάλ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να κοντράρει τη Μπαρτσελόνα.

Στσέσνι: "Ωραίο να βλέπεις τη Μπαρτσελόνα"

Εμείς είμαστε μακριά από το δικό τους επίπεδο, εκείνοι συνιστούν μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου", τόνισε μετά το ματς ο Ρούντι Γκαρσία, με τον γκολκίπερ των Ρωμαίων, Βόιτσιεχ Στσέσνι,να παραδέχεται από την πλευρά του πως... χάζευε τον Μέσι και την παρέα του.

"Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα από άλλο πλανήτη. Ήμουν κάτω από την εστία της Ρόμα αλλά δεν μπορούσα να μη τους θαυμάζω. Ήταν εκνευριστικά καλοί. Όσο σκληρό και αν είναι όταν χάνεις με 6-1, ήταν ωραίο να τους βλέπεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ