CHAMPIONS LEAGUE

Στον "αέρα" η μετακίνηση φιλάθλων στο Ολυμπιακός - Ριέκα

Στον "αέρα" η μετακίνηση φιλάθλων στο Ολυμπιακός - Ριέκα

Η Ριέκα πιέζει την UEFA να μην επιτρέψει τη μετακίνηση φιλάθλων στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και οι Έλληνες οπαδοί δεν είναι το πρόβλημα. Τα επόμενα 24ωρα η απόφαση της Ομοσπονδίας.

Η διεξαγωγή των αγώνων με ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα για την UEFA. Ασφάλεια τόσο για τα μέλη της αποστολής των ομάδων, αλλά και όσον αφορά τους φιλάθλους.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση φιλάθλων στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, που χαρακτηρίστηκαν υψηλού κινδύνου υπό τον φόβο έντασης και επεισοδίων.

Το ισχύει για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ριέκα; Οι Κροάτες πιέζουν την UEFA να πράξει αναλόγως και να μην επιτρέψει τη μετακίνηση φιλάθλων. Δεν φοβούνται την παρουσία Ελλήνων εκδρομέων στην Ριέκα, αλλά προβληματίζονται έντονα στην πιθανότητα να μεταβούν Σέρβοι στην πόλη και το γήπεδο, όπως και οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι σαφές ότι θα επιθυμούσε να έχει την στήριξη των οπαδών του στη ρεβάνς της Κροατίας, ωστόσο όλα είναι στην διακριτική ευχέρεια της UEFA, η οποία και θα πάρει την απόφαση της στα 24ωρα που ακολουθούν.

Photo credits: www.nk-rijeka.hr (official)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η λίστα για τα ματς με την Ριέκα
Έτσι βγαίνει το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος
Παίζει κατευθείαν ο Ζιλέ
Ήττα για τη Ριέκα με αμφισβητούμενο πέναλτι και δύο αποβολές
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ