CHAMPIONS LEAGUE

Στον αέρα η έδρα του Σίτι - Ρεάλ λόγω καραντίνας

Manchester City's Kevin De Bruyne, left, duels for the ball with Real Madrid's Isco during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester City's Kevin De Bruyne, left, duels for the ball with Real Madrid's Isco during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους φτάνουν στο Νησί από την Ισπανία, γεγονός που θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης επί αγγλικού εδάφους.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης μετρούν αντίστροφα για τη δεύτερη κόντρα τους στη φάση των "16" του Champions League, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μαδρίτη, ωστόσο η έδρα της αγγλοισπανικής αναμέτρησης φαίνεται πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα.

Αιτία η απόφαση που πάρθηκε από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον και η οποία θα ενεργοποιηθεί από το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με οποία επιβάλλεται καραντίνα 14 ημερών στους ταξιδιώτες από την Ισπανία, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ "η απόφαση αυτή θέτει σε επιφυλακή την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι υποχρεωμένη να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να τεθεί αντιμέτωπη της Σίτι στις 7 Αυγούστου στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League".

Σύμφωνα με την Marca "δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτή η υποχρεωτική οδηγία θα επηρεάσει μόνο τους τουρίστες ή γενικά όσους ταξιδεύουν στην Αγγλία από την Ισπανία", με το ίδιο μέσο να υπογραμμίζει πως αν ισχύσει η καραντίνα δύο εβδομάδων, αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να υπάρχει χρονική μετάθεση στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Υπάρχει φυσικά και η λύση της διεξαγωγής του αγώνα εκτός Αγγλίας, με την "Marca" να προσθέτει πως οι άνθρωποι της UEFA παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και είναι stand by για να παρουν απόφαση για τη διεξαγωγή αγώνα είτε στο Πόρτο είτε στο Γκιμαράες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Κόβει τα ρεπό ενόψει Ρεάλ ο Γκουαρδιόλα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ