CHAMPIONS LEAGUE

Εννέα γκολ σε έξι ματς ο Ρονάλντο στον Μπουφόν

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ούτε τρία λεπτά δεν χρειάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν στον προημιτελικό του Champions League και έγινε ο 1ος που σκοράρει σε 10 σερί ματς της διοργάνωσης (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις στο 3ο λεπτό, στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Τρομερή η προβολή του από το γύρισμα του Ίσκο και ο Μπουφόν δεν μπορούσε να αντιδράσει, έτσι ο Πορτογάλος σκόραρε και στο 9ο φετινό ματς της διοργάνωσης, φτάνοντας τα 13 γκολ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος πέτυχε ένα συγκλονιστικό γκολ με ανάποδο "ψαλίδι"...

Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς έχει πετύχει 24 γκολ στους 14 τελευταίους αγώνες που έχει πάρει μέρος, ενώ έκανε και ρεκόρ στο Champions League, καθώς είναι ο πρώτος που σκοράρει σε 10 σερί ματς (16 γκολ)! Εννέα τα φετινά ματς και ένα πέρσι ο τελικός με τη Γιουβέντους (14+2 τα γκολ).

Σκοράρει για 3η σερί χρονιά στα προημιτελικά, στα οποία συνολικά έχει 22 γκολ, λιγότερα από όσα έχει όλη η Γιουβέντους (21), στην ιστορία της σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης! Επίσης, με τη Γιουβέντους τα πηγαίνει εξαιρετικά ο CR7, καθώς έχει 9 γκολ σε 6 ματς!

Το πρώτο γκολ στο ματς ήταν το 118ο στην διοργάνωση για τον Ρονάλντο και ήταν το πιο γρήγορο, ξεπερνώντας και πάλι γκολ του κόντρα στη Γιουβέντους και τον Μπουφόν (Οκτώβρη του 2013), το οποίο ήταν στο 4ο λεπτό.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ