CHAMPIONS LEAGUE

Στην κορυφαία 11άδα της εβδομάδας ο Σάμαρης

Στην κορυφαία 11άδα της εβδομάδας ο Σάμαρης

Ο Αντρέας Σάμαρης είναι μέλος της κορυφαίας 11άδας του Champions League για αυτή την εβδομάδα όπως την επέλεξε η UEFA, παίρνοντας θέση δίπλα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έπληξαν τη Μπενφίκα οδήγησαν τον Ρουί Βιτόρια να τοποθετήσει τον Αντρέα Σάμαρη στο κέντρο της άμυνας, στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Ζενίτ για τους "16" του Champions League (νίκη με 2-1 για τους "αετούς της Λισσαβώνας') και δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία σε αυτό το ρόλο και λίγες ημέρες αργότερα κέρδισε νέα επιβράβευση (πέρα από την πρόκριση των Πορτογάλων στα προημιτελικά) αφού επιλέχτηκε από την UEFA για την κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας.

Στην κορυφαία 11άδα της εβδομάδας ο Σάμαρης

"Η χτυπημένη από τραυματισμούς Μπενφίκα παρέταξε δίδυμο στην οπισθοφυλακή τον αναπληρωματικό Νίλσον Λίντελεφ και τον μέσο Σάμαρη, που δεν είχε παίξει ποτέ στο κέντρο της άμυνας αλλά ήταν φανταστικός και σταμάτησε τη Ζενίτ", είναι η αναφορά της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA για τον Έλληνα διεθνή άσο.

Η 11άδα της εβδομάδας στο Champions League όπως την επέλεξε η UEFA:

Τερματοφύλακας: Έντερσον Μοράες (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Νταβίντ Λουίζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιούρι Ζιρκόφ (Ζενίτ)

Μέσοι: Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρενάτο Σάντσες (Μπενφίκα), Αντρέα Σέρλε (Βόλφσμπουργκ)

Επιθετικοί: Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι), Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ