CHAMPIONS LEAGUE

Στην Αθήνα για το "ιστορικό ματς" η Ριέκα

Στην Αθήνα για το "ιστορικό ματς" η Ριέκα

Η αποστολή της Ριέκα έφθασε στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό (16/8, 21:45) με τον Μαυροβούνιο μπακ-χαφ, Μάρκο Βέσοβιτς, να χαρακτηρίζει την αναμέτρηση "ιστορική" για την ομάδα της Κροατίας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ριέκα (16/8, 21:45) στο πλαίσιο των playoffs του Champions League και στην ομάδα της Κροατίας περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση.

Η αποστολή της αντιπάλου των "ερυθρολεύκων" έφθασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (15/8) με τον 25χρονο Μαυροβούνιο μπακ-χαφ, Μάρκο Βέσοβιτς, να τονίζει τον ιστορικό (για την ομάδα του) χαρακτήρα του ματς.

"Είναι ένα ιστορικό ματς και μια αληθινή πρόκληση, μεγαλύτερη από όλες όσες έχουμε περάσει. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα (δύο ήττες από Όσιγιεκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ), το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ξέρουμε. Περιμένουμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, ο οποίος έχει ποιοτικές μονάδες. Το κίνητρό μας είναι υψηλό και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά. Ένα γκολ εκτός έδρας μπορεί να σημάνει πολλά. Δεν έχουμε σκοράρει στα τελευταία ματς και πρέπει να το προσέξουμε. Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για να αμυνθούμε. Έχουμε την ποιότητα να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης" μόνο κίνητρο μπορεί να δώσει σε έναν ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να φοβηθούμε, όλα κρίνονται στο χορτάρι. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα περισσότερο".

Photo credits: Novilist.hr

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ