CHAMPIONS LEAGUE

Σπόντες Μιλόσεβιτς για τη διαιτησία στο Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Σπόντες Μιλόσεβιτς για τη διαιτησία στο Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Ο αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας και παλαίμαχος επιθετικής της Παρτίζαν, Σάβο Μιλόσεβιτς υποστήριξε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τον διαιτητή του ματς, Ντάβιντε Μάσα.

Εκτός απ' τον πρόεδρο της Παρτίζαν, Μίλοραντ Βούτσελιτς που υποστήριξε πως ο Ντάβιντε Μάσα ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού κι ο Σάβο Μιλόσεβιτς εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Ο αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας και παλαίμαχος άσος των "ασπρόμαυρων" δήλωσε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ άφησε αιχμές για τον Ιταλό ρέφερι, τονίζοντας πως στο δεύτερο μέρος σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού.

"Συνήθως ασκώ έντονη κριτική, όμως θεωρώ πως η εικόνα της Παρτίζαν ήταν καλύτερη σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Η Παρτίζαν άξιζε περισσότερα. Πλήρωσε τα λάθη της. Δεν ήταν πολλά, αλλά ήταν σημαντικά. Παράλληλα, δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ