ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπαλέτι: "Εάν προετοιμάζαμε τα ματς όπως η Μπαρτσελόνα, θα χάναμε 18-0"

Inter Milan coach Luciano Spalletti gives indications during the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Inter Milan coach Luciano Spalletti gives indications during the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, υποστήριξε ότι εάν οι παίκτες του είχαν τη χαλαρή νοοτροπία των αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα, θα έχαναν τα ματς με 18-0! Ο Ιταλός στάθηκε ενάντια στο "μπλαουγκράνα" πρωτόκολλο κι ευχήθηκε να μην παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο μεταξύ τους ματς (6/11, 22:00).

Η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (6/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κι ο τεχνικός των "νερατζούρι" παραδέχθηκε ότι εξεπλάγη από την προετοιμασία των "μπλαουγκράνα" στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς (24/10), που βρήκε τους Καταλανούς να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-0.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υποστήριξε ότι τον βρίσκει αντίθετο το "πρωτόκολλο" της ομάδας της Βαρκελώνης - έξοδος στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση δέκα λεπτά πριν τη έναρξη του ματς, μεμονωμένη μετακίνηση στο "Camp Nou" καθώς πρέπει οι παίκτες να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο - και ξεκαθάρισε ότι εάν η ομάδα του Μιλάνου προετοιμαζόταν με αυτόν τον τρόπο θα έχανε με 18-0!

"Είναι αδύνατο να βγάλεις από το μυαλό των παικτών της Μπαρτσελόνα ότι δεν θα έχουν την κατοχή της μπάλας. Ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα, θα είχε πρόβλημα σε κάποια άλλη ομάδα. Στο "Camp Nou" τους είδα να βγαίνουν για προθέρμανση δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς.

Αναρωτηθήκαμε εάν έχουν εσωτερικό γυμναστήριο που κάνουν προθέρμανση. Αλλά, οι παίκτες μου με ενημέρωσαν ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα το απόγευμα πηγαίνουν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο και μετά με το αυτοκίνητό τους πηγαίνουν στο γήπεδο. Εάν προετοιμαζόμασταν έτσι, θα χάναμε 18-0. Είναι ζήτημα νοοτροπίας", υποστήριξε σχετικά ενώ μίλησε και:

Για τον Μέσι, ο οποίος είναι αμφίβολος: "Καλύτερα να μην παίξει. Όταν μπαίνει στο γήπεδο, η Μπάρτσα έχει απίστευτη δύναμη".

Photο credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ