CHAMPIONS LEAGUE

Σκέψεις Κολίνα για περιθωριοποίηση του διαιτητή του Μπαρτσελόνα - Παρί

Pierluigi Collina UEFA Chief Refereeing Officer, attends 'The Value of the UEFA Champions League Final' event at the Bocconi University, in Milan, Italy, Wednesday, May 11, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Pierluigi Collina UEFA Chief Refereeing Officer, attends 'The Value of the UEFA Champions League Final' event at the Bocconi University, in Milan, Italy, Wednesday, May 11, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα φέρεται δυσαρεστημένος με την πρόσφατη επίδοση του Ντένιζ Αϊτεκίν στο Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και σκέφτεται να τον κρατήσει εκτός ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τη συνέχεια της σεζόν.

Τα διαιτητικά λάθη του Ντένιζ Αϊτεκίν στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν (6-1) για τη φάση των "16" του Champions League, επέφεραν την έντονη δυσαρέσκεια μερίδας του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Ως φαίνεται, ο υπεύθυνος του σχετικού τμήματος στην UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, συντάσσεται -έστω σε ένα βαθμό- με αυτήν την άποψη, καθώς οι πληροφορίες της ισπανικής " Marca" αναφέρουν πως αναλογίζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην τοποθετήσει ξανά τον Γερμανό ρέφερι σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τουλάχιστον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα επικρατέστερα σενάρια λένε πως είτε θα τον συμπεριλάβει στη λίστα για παιχνίδια εξαιρετικά μικρής σημασίας είτε θα τον κρατήσει εκτός για ένα διάστημα.

“Αυτό που είδατε ήταν ένα τρομερό ματς. Δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά ένα φανταστικό παιχνίδι. Στη φάση που βρισκόμαστε, το αν η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν μια αδικία ή όχι, μπορούμε να το αφήσουμε στη κρίση του διαιτητή”, ήταν η σχετική τοποθέτηση του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ