CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε σε Μοράτα: "Έλα μαζί μου στην Ατλέτικο"

Σιμεόνε σε Μοράτα: "Έλα μαζί μου στην Ατλέτικο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να πρότεινε στον Άλβαρο Μοράτα να ανταμώσουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα εν ώρα ημιτελικού του Champions League. (VIDEO)

Όρεξη για χαβαλέ ή ένας ασυνήθιστος τρόπος για να προτείνει στον Άλβατο Μοράτα να πάρει μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης; Ό,τι από τα δύο και να ισχύει, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε ένα παντελώς απρόσμενο τετ α τετ με τον Ισπανό επιθετικό.

Και μάλιστα, την ώρα που ο τελευταίος έτεινε να κάνει ζέσταμα, στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και "ροχιμπλάνκος" για το Champions League. "Έλα μαζί μου στην Ατλέτικο", του είπε ο Αργεντινός τεχνικός σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο " COPE". Ποιος ξέρει; Ίσως τον λυπήθηκε για το γεγονός ότι παρότι ο 24χρονος ουδόλως υστερεί σε ποιότητα, αποτελεί μονίμως εναλλακτική λύση στο... πολυτελές σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μήπως, λοιπόν, πέραν των Τσέλσι, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προστέθηκε ένας ακόμη υποψήφιος "μνηστήρας" για τον περιζήτητο Μοράτα; Πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Ρεάλ, αλλά δεν μπορούμε και να το αποκλείσουμε. Πάντως, σε πολύ μικρή ηλικία είχε σημειώσει το πέρασμά του κι από την αντίστοιχη της Ατλέτικο...

Δείτε βίντεο με το στιγμιότυπο:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ